Vulkán Crackling 2ks Zväčšiť

Vulkán Crackling 2ks/bal

EV6303/BAL

   Nový produkt

Tento produkt už nie je dostupný

NEC = 160 g

Viac detailov

7,40 € s DPH

1 hodnotenia - 1 komentáre
(5/5)
Zobraziť hodnotenie hviezdičkami

Tabuľka dát

Trvanie efektu 15 - 30 sek.

Detaily

Vulkán crackling

Zábavná pyrotechnika vulkán je ideálnym spestrením všetkých špeciálnych udalostí. Ako každá zábavná pyrotechnika, tak aj vulkány sa tešia najväčšej obľube v období Vianoc a Silvestra. Čím ďalej tým viac ľudí používa zábavnú pyrotechniku aj v priebehu roka napríklad na narodeninových oslavách, firemných večierkoch, svadbách alebo iných spoločenských udalostiach, kde pyrotechnika dotvorí atmosféru a umožní ľuďom vychutnať si neopakovateľné momenty ešte intenzívnejšie.

Obsah balenia

Jedno balenie obsahuje 2 kusy vulkánov. Po zapálení je vulkán sprevádzaný efektom v podobe zlatých praskajúcich hviezdičiek po dobu 18 sekúnd do výšky až 2 metre.

Pozrite si video vulkánu:

"Upozornenie: Ohňostroje a zábavná pyrotechnika sa vyrábajú ručne. Čas trvania ohňostroja je preto iba orientačný, môže byť výrazne kratší ale aj dlhší. Každý ohňostroj je unikátny, preto nie je možné presne stanoviť dĺžku jeho trvania."

Bezpečnosť zábavnej pyrotechniky:

Pri používaní zábavnej pyrotechniky vždy myslite vašu bezpečnosť a bezpečnosť vášho majetku. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horľavý materiál. Nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie.

Kategória: F2

Hľadáte iný vulkán?

Pozrite si aj ostatné vulkány v našej ponuke. V našom internetovom obchode so zábavnou pyrotechnikou nájdete vulkány v rôznych farbách s rôznou dĺžkou trvania v rozmedzí od 30 až 80 sekúnd a výškou efektu od 4 do 9 metrov.

Hodnotenia produktu
Od (Tvrdošín, Slovakia) dňa  22 Apr 2022 (Vulkán Crackling 2ks/bal) :
(5/5

Vulkán Crackling

Pekný efekt.

 Nahlásiť