Ohňostroj Gold edition  3548g 30-50mm Zväčšiť

Ohňostroj Gold edition 3548g 30-50mm 1ks/ctn

CLE4525/CTN

   Nový produkt

Počet produktov na sklade: 11

1 CTN = 1 ks

NEC = 3548 g

Viac detailov

360,00 € s DPH

Zatiaľ nikto nehodnotil tento produkt.

Tabuľka dát

Hmotnosť výbušniny v kg 3,548
Trvanie efektu 90 - 120 sek.
Výška efektu 35 - 50 m
Farby efektov kombinácia viacerých farieb
Počet rán 163
Priemer ráží zábavnej pyrotechniky multikaliber
Smer výmetu zábavnej pyrotechniky kombinovaný zvislý + šikmý smer

Detaily

Multiefektný ohňostroj Gold edition 3548g 30-50mm 163r

Ohňostroje už dávno nie sú iba doménou vianoc alebo osláv príchodu nového roka. Krásny ohňostroj dokáže dodať každej udalosti punc výnimočnosti, preto sú ohňostroje vyhľadávané aj počas roka. Môžete ich použiť ako hlavný večerný program na svadbe, oslave narodenín, výročia alebo životného jubilea. Kompaktné ohňostroje sa používajú veľmi jednoducho. Stačí ich umiestniť na voľné priestranstvo, kde nehrozí poškodenie majetku. Následne jednoducho zapálite zápalnú šnúru a vychutnávate si pyrotechnické divadlo, ktoré pre vás kompaktný ohňostroj pripraví. To platí aj pre zložené ohňostroje.

Ohňostroj Gold edition 3548g 30-50mm, ako aj ďalšie zložené ohňostroje výrobcu SR PYRO, sú pripravené tak, aby ich použitie zvládol aj úplný začiatočník. Všetky časti ohňostroja sú prepojené a na vás zostáva len zapálenie jednej zápalnej šnúry a dodržanie bezpečnostných pravidiel. 

Prémiová rada ohňostrojov Gold Edition vás zároveň poteší nádhernými efektmi a farbami, ktoré sa v lacnejších alternatívach a iných ohňostrojoch nevyskytujú. Táto séria je ako stvorená na to, aby dodala vášmu veľkému dňu alebo jubileu honosnosť, akú si každá veľká udalosť vyžaduje.

Efekt zábavnej pyrotechniky Gold edition 3548g

Kompaktný ohňostroj Gold edition 3548g 30-50mm je sprevádzaný rôznymi pestrofarebnými efektami. Môžete sa tešiť na zlaté efekty s dotykom modrej, červenej a zelenej farby, v elegantnom a veľmi vkusnom spojení s praskajúcim cracklingovým efektom, výraznými palmami alebo vejárovým efektom, kedy ohňostroj vystrelí viacero rán naraz, čím vznikne veľmi bohatý a veľkolepý efekt, ktorý ohromí všetkých divákov. Ohňostroj Gold edition 3548g 30-50mm má viacero vyvrcholení, ktoré sa stupňujú a ešte umocňujú výsledný dojem z ohňostroja. Celá show tohto ohňostroja trvá dokopy 145 sekúnd, počas ktorých sa môžete tešiť na 30 a 48 mm kalibre.

Pozrite si video ohňostroja Gold edition 3548g

"Upozornenie: Ohňostroje a zábavná pyrotechnika sa vyrábajú ručne. Čas trvania ohňostroja je preto iba orientačný, môže byť výrazne kratší ale aj dlhší. Každý ohňostroj je unikátny, preto nie je možné presne stanoviť dĺžku jeho trvania."

Rozmer produktu: 

Dĺžka: 86 cm

Šírka: 39 cm

Výška: 26 cm

Kategória: F3

Hľadáte iný ohňostroj?

Pozrite si všetky ohňostroje v našej ponuke. V našom internetovom obchode so zábavnou pyrotechnikou nájdete širokú ponuku ohňostrojov rôznej dĺžky trvania s rôznym efektom za najlepšie ceny.

Hodnotenia produktu

Buďte prvý, kto ohodnotí tento produkt !