Detská pyrotechnika - Búchajúce guličky XL Boy 10ks Zväčšiť

Búchajúce guličky XL Boy 10ks/bal

CLE8034-B/BAL

   Nový produkt

Máte záujem o väčšie balenie?

1 BAL = 50 KS

1CTN = 6 BAL

NEC = 0,0012 G

Viac detailov

0,50 € s DPH

Zatiaľ nikto nehodnotil tento produkt.

Tabuľka dát

Hmotnosť výbušniny v kg 0,0012

Detaily

Detská zábavná pyrotechnika Bouchací guličky XL Boy

Búchajúce guličky XL Boy 10ks v nádhernom modrom obale sú "must have" každého malého pyrotechnika! Detská pyrotechnika predstavuje najbezpečnejšiu kategóriu spomedzi zábavnej pyrotechniky. Farebné búchajúce guličky sú ideálnym spestrením každej detskej párty, či už sa jedná o narodeninovú oslavu alebo o akúkoľvek inú špeciálnu príležitosť, pri ktorej chcete urobiť radosť vašim deťom. Zapáľte iskričky radosti v očiach vašich detí.

Deti milujú praskanie týchto guľôčok, hodených o zem. Guľôčky netreba zapaľovať, preto sa radia medzi najmenej rizikovú pyrotechniku s minimálnym množstvom pyrotechnickej zlože. Zároveň sú skvelým pomocníkom, pokiaľ chcete svoje dieťa alebo psa naučiť, aby sa nebáli pyrotechniky. S búchajúcimi guličkami rozhodne odporúčame začať. Tejto téme sme venovali celý článok na našom blogu.

Bezpečnosť pri detskej pyrotechnike

Pri používaní detskej pyrotechniky vždy myslite na bezpečnosť vás a vašich detí. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horľavý materiál a nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie. Pri správnom používaní búchajúcich guľôčok nehrozia popáleniny a iné zranenia. Radíme ich medzi najbezpečnejšiu pyrotechniku vôbec, pretože pri jej používaní sa nepracuje s otvoreným ohňom.

Kategória: F1

Túto kategóriu pyrotechniky je povolené predávať osobám starším ako 15 rokov. Kategóriu zábavnej pyrotechniky F1 je povolené predávať celoročne a na jej použitie nepotrebujete žiadne povolenia. 

Hľadáte inú detskú zábavnú pyrotechniku?

V našom internetovom obchode nájdete širokú ponuku detskej zábavnej pyrotechniky za najlepšie ceny. Našimi produktami potešíte každého milovníka pyrotechniky - aj toho najmenšieho! 

Hodnotenia produktu

Buďte prvý, kto ohodnotí tento produkt !